Прощавай, рідна школо...

Ось і настав, мабуть, один з найважливіших днів в житті учнів 11 класу — випускний.

Свято розпочалось з урочистого запрошення випускників до актового залу школи. Перші слова привітань пролунали від директора НВО Свистунової Тетяни Іванівни та заступника директора з навчально-виховної роботи Самченко Надії Борисівни.

Всі учні отримали атестати про закінчення школи. Також чотирьох учнів було нагороджено шкільною медаллю, а саме: Панфілова Андрій за зайняте IV місце в обласному зборі активістів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), Малюту Владислава за зайняте IV місце в обласному зборі активістів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”), Онищенко Анжелу за значні спортивні досягнення з баскетболу та зайняття перших місць в національному спортивному єдиноборстві “Хортинг”, Забажана Вячеслава за значні спортивні досягнення з баскетболу.

На свято з привітаннями завітали голова районної державної адміністрації Сенченко Олександр Олегович, голова Пурпурівської сільської ради Трохименко Василь Олексійович. Голова райдержадміністрації Сенченко Олександр Олегович привітав учнів з успішним закінченням навчання, побажав успіхів в майбутній вступній кампанії до вищих навчальних закладів і здобутті майбутніх професій та вручив їм солодкий подарунок. Свої вітальні слова та побажання висловив голова Пурпурівської сільської ради Трохименко Василь Олексійович.

Свої слова привітань та настанов на майбутнє, випускникам, сказали перша вчителька Скочко Олена Анатоліївна та класний керівник Федоров Микола Миколайович. В свою чергу випускники подякували всім вчителям, які їх навчали і наставляли на правильну стежину. Також учні продовжили започатковану традицію своїх попередників і подарували школі фотокартку свого випускного класу, яка займе почесне місце серед інших фотокарток випускників.

Батьків учнів, які приймали участь в шкільному житті і без яких не проходили жодні свята, змагання і різні пам’ятні дати школи були також нагороджені шкільною медаллю.

На випускному вечорі звучали слова привітань і настанов для учнів від батьків, а вони в свою чергу дякували батькам за підтримку і допомогу в навчанні.

Стільки стежок потоптано навколо школи, і стільки доріг відкривається в нове життя. Ми бажаємо вам завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали вам такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Ми бажаємо вам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ви прагнете зараз, адже від цього залежить ваше майбутнє.


Галерея "Випуск 2018"

Кiлькiсть переглядiв: 295

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.